MONDKAPJES

Aangezien iedereen die met het Openbaar Vervoer reist vanaf 1 juni verplicht een mondkapje/masker moet dragen ben ik voor jullie aan de slag gegaan.
Hieronder zie je een voorbeeld van het soort mondkapje/masker wat ik aan bied. 
Deze zijn te verkrijgen in vier verschillenden maten:
1. Man
2. Vrouw/tiener
3. Kind 7-12 jaar
4. Klein kind 3-6 jaar

De mondkapjes worden gemaakt van twee lagen katoen en een laagje polypropyleen. Zodat deze goed filtert en weerstand biedt tegen spatten. D.m.v. het elastiek kun je zelf de strakheid afstellen en bepalen of je deze achter je oren wilt knopen of achter je hoofd.
De kapjes kunnen op een temperatuur van 60 graden gewassen worden. Ook adviseren wij deze in een waszakje te wassen zodat deze langdurig mee zal gaan. Strijken is niet mogelijk i.v.m. de laag polypropyleen die niet hitte bestendig is.
Voor de kapjes van de man en vrouw/tiener vraag ik 7,50 euro en voor de kinder kapjes 5,- euro. Dit is exclusief eventuele verzendkosten van 3,50 euro voor een brievenbuspakket (maximaal 5) en 5,50 voor een groter pakket (vanaf 6 stuks).


Onze voorraad gaat hard. Wil je geïnformeerd worden wanneer de voorraad weer in bijgevuld? Mail dan naar; info@lookhandgemaakt.nl