MONDKAPJES

Aangezien iedereen die met het Openbaar Vervoer reist vanaf 1 juni verplicht een mondkapje/masker moet dragen ben ik voor jullie aan de slag gegaan.
Hieronder zie je een voorbeeld van het soort mondkapje/masker wat ik aan bied. Deze zijn te verkrijgen in vier verschillenden maten:
1. Man
2. Vrouw/tiener
3. Kind 7-12 jaar
4. Klein kind 3-6 jaar

De mondkapjes worden gemaakt van twee lagen katoen en een laagje polypropyleen. Zodat deze goed filtert en weerstand biedt tegen spatten. D.m.v. het elastiek kun je zelf de strakheid afstellen om deze achter je oren te dragen.
De kapjes kunnen op een temperatuur van 60 graden gewassen worden. Ook adviseren wij deze in een waszakje te wassen zodat deze langdurig mee zal gaan. Strijken is niet mogelijk i.v.m. de laag polypropyleen die niet hittebestendig is.
Voor de kapjes van de man en vrouw/tiener vraag ik 7,50 euro en voor de kind mondkapjes 5,- euro. Dit is exclusief eventuele verzendkosten van 3,50 euro voor een brievenbuspakket (maximaal 5) en 5,50 voor een groter pakket (vanaf 6 stuks).

De kleuren op de foto kunnen in werkelijkheid iets afwijken. Dit door de belichting bij het maken van de foto.

Let op: Wij hechten veel waarde aan hygiëne en willen graag onze klanten een optimale bescherming bieden. Om deze reden beschouwen wij de mondkapjes als hygiëneproduct waardoor deze niet geretourneerd kunnen worden.