Onze handgemaakte vlaggetjes

Deze unieke producten worden met veel liefde, plezier en enthousiasme gemaakt. Helemaal naar wens en smaak. Een ideaal cadeau om te geven als je op kraamvisite gaat. Een tijdloos en duurzaam item dat het hele jaar kan blijven hangen in de slaapkamer.

Hoe gaat het in zijn werk

1.
Wensen opnemen
2.
Wij gaan aan de slag
3.
Opsturen en ontvangen

Voor het maken van een vlaggenlijn naar wens vragen wij je wat voor soort vlaggetjes je wilt dat we gebruik voor je vlaggenlijn. Een driehoek, vierkant of vaandel. Ook eigen ideeën staan wij voor open.

Als dit gekozen is bespreken we welke stoffen je wenst. Dit kan een of meerdere stoffen met printje zijn die we combineren met effen (wafelstof) katoen. 

Wij vragen de naam die op de vlaggenlijn mag komen te staan. En sturen je opties voor het lettertype waaruit je kan kiezen.
De volgorde van de vlaggetjes, kleur letters en kleur lijn mag je ook bepalen.

Hierna bepalen wij de prijs en sturen wij je een link om de vlaggenlijn te bestellen en te betalen.

 

Is jouw bestelling officieel binnen? Gaan wij uit de gekozen stoffen, de vlaggetjes tekenen en knippen.

Ondertussen hebben wij een overzicht gemaakt van de naam in verschillende lettertypes waaruit gekozen kan worden. Waarna ook de kleur van het vilt gekozen kan worden. 

Als dit bij ons bekend is tekenen wij de letters over op het vilt en knippen wij deze uit.

Diverse opstellingen met volgorde van de vlaggetjes in vorm van foto’s worden doorgestuurd. Mocht het nodig zijn kunnen wij ook de letters op de vlaggetjes leggen om een nog beter beeld te krijgen.

Jij kiest vervolgens welke volgorde wij aanhouden. Als dit bij ons bekend is, spelden we de juiste letter op de juiste vlag. Waarna wij deze erop stikken.

Vervolgens worden de vlaggetjes afgewerkt en leggen wij de vlaggetjes op volgorde van jouw keuze. De kleur van de lijn kan dan bepaald worden (uiteraard kan dit ook eerder als je deze al weet).

Om de juiste keus te maken zullen wij foto’s sturen van de lijnen waar de vlaggetjes aan gespeld zitten.

Heb je die keuze doorgegeven zullen wij de vlaggetjes aan de lijn bevestigen.

 

Heb je ervoor gekozen je bestelling bij ons op te halen? Dan maken wij een afspraak wanneer het ons beide uitkomt.

In de wijk Vathorst en Hooglanderveen kom ik jouw bestelling met veel plezier persoonlijk bij je afgegeven. Mocht je niet thuis zijn doe ik deze uiteraard bij je in de brievenbus. Deze service is geheel gratis.

Voor de rest van de inwoners van Amersfoort kom ik je bestelling bij je afleveren voor 2,50 euro.

Mocht je toch liever kiezen voor normale verzending kan de vlaggenlijn verstuurd via PostNL worden d.m.v. een brievenbuspakket. 

Een basis vlaggetjeslijn heb je al vanaf 10,- euro

Waar wacht je nog op?

Maak jouw feest onvergetelijk met een op maat gemaakte vlaggenlijn

Uitstekende communicatie

Kim, eigenaresse van “lookhandgemaakt”, heeft voor ons 2 geweldige vlaggenlijnen gemaakt. De service en communicatie zijn uitstekend en Kim is een ontzettend lief en betrokken mens, nogmaals dankjewel Kim voor het maken van de slingers, wij raden anderen jou absoluut aan!

Familie de Jager

Geweldige stoffen

Deze naam slinger heeft Kim gemaakt voor de verjaardag van ons jongste zoontje. Slinger hangt inmiddels boven zijn bedje. Kim had de vrije hand en kwam zelf met die geweldige stof van de voertuigen. Daar voel ik gelijk voor. Kim heeft er zelf de blauwe stof bij gezocht. Kim overlegt altijd goed met je over hoe en wat. Er komen leuke creaties uit voort, iedere keer opnieuw. Steeds weer een verrassing hoe een product uitvalt. Maar wij zijn erg tevreden.

Daniëlle

Een echte Eye-catcher

Beste Kim, Wat heb je de vlaggenlijn prachtig gemaakt, met name de wafelstof vind ik mooi, het geeft een luxe uitstraling. Ik zal jou zeker onthouden voor een volgende keer en aanbevelen! Je bent zeer klantgericht, vriendelijk en super dat je zelfs nog foto’s stuurde! Een aanrader voor een ieder die nog twijfelt! Dank!

Ingrid