Over ons

Wellicht vraag je je af welk gezicht achter LooK Handgemaakt zit en hoe deze is ontstaan. Mijn naam is Kim van de Loo. Geboren in 1987 en trotse moeder van twee dochters (2014 en 2019).

Samen met mijn vriend, dochters en twee lieve kattenvriendjes wonen wij sinds 2011 in de gezellige jonge wijk Vathorst in Amersfoort. Al vanaf jongs af aan houd ik ervan om creatief bezig te zijn. Dat heb ik van geen vreemde want samen met mijn moeder zaten we vroeger uren te kleuren, te knutselen met papier of te kleien.

Op school ging mijn voorkeur uit naar beeldende vorming, toen ik daarna de opleiding SPW ging doen was ik helemaal in mijn sas. Heerlijk het hele jaar door activiteiten te mogen bedenken om met kinderen te gaan doen. Of zelf mooie opdrachten uit te werken en duimen voor een hoog cijfer.

Ook thuis heb ik altijd creatieve hobby’s gehad. Van kaarten maken tot borduren. Toen ik even in een mindere periode terecht kwam en mijn vader met een naaimachine kwam aanzetten ging er een wereld voor mij open. Waar ik eerst maar alleen een tutteldoek, kruikenzak en wat stoffen vlaggetjes maakte. Is ons assortiment enorm uitgebreid. Dat heeft het zover laten komen dat nu niet alleen familie en vrienden hiervan gebruik maken maar met iedereen die hierin interesse heeft. Nu al bijna tien jaar met alle liefde deze producten te ontwerpen en te maken ga ik gewoon nog heerlijk door. Buiten mijn parttimebaan als receptioniste kom ik altijd vol energie thuis om weer heerlijk aan de slag te gaan. Of het nou leuke opdrachten zijn voor klanten of om onze eigen webshop weer bij te vullen. Met nog zoveel ideeën in mijn hoofd hoop ik mijn webshop zodanig uit te breiden dat er voor ieder wat leuks te verkrijgen is.

Misschien ook wel leuk om te weten. De naam LooK Handgemaakt is een samenvoeging van mijn achternaam Loo met mijn voorletter K. Je spreekt het uit als kijk in het Engels.