Jute Vlaggetjeslijnen

Vind jij een natuurlijke uitstraling ook zo mooi? Dan ben je vast ook fan van een jute vlaggenlijn.
Wij hebben verschillende jute vlaggenlijnen te koop met diverse soorten vlaggetjes. Zo kun je bij ons een vlaggenlijn laten maken met de standaard driehoekige vlaggetjes, maar ook hebben wij een vlaggetje in hart of zwaluwstaart-vorm.
Achter de schermen zijn wij druk om ons assortiment uit te breiden om met standaard teksten te gaan werken. Te denken aan: Just Married en Happy Birthday.
Een eigen tekst, kleur en lettertype kiezen is ook mogelijk. Stuur ons een berichtvoor de mogelijkheden via de volgende link.

Wij zullen hierbij gebruik maken van verschillende lettertypes en kleuren vilt. Normaliter stikken wij onze vilten letters op een vlaggetje (bij de stoffen variant) echter vind onze naaimachine jute niet al te fijn waardoor wij ervoor hebben gekozen om de letters en figuren met lijmspray op de vlaggetjes te bevestigen.
Jute is stug materiaal, kan best tegen een stootje maar soms gebeurd het toch dat een draadje van een vlaggetje wat loslaat. Wij kunnen hier helaas niets aan doen. Je kunt er zelf voor kiezen om dit losse draadje af te knippen.