Babynestjes

Ben je op zoek naar een product waarbij je je (pasgeboren) baby een heerlijk geborgen gevoel kan geven (net als toen hij/zij in de baarmoeder zat)?
Dan is een babynestje het ideale product. Het babynestje is een zacht kussen met opstaande randen wat ervoor zorgt dat het een warm en knus plekje wordt. Het doet een beetje denken aan een honden of kattenmand. Ook is door de opstaande randen je baby afgesloten van de ergste drukte en eventuele tocht.

In Scandinavië wordt het al enige tijd gebruikt. Bijna iedereen die daar een baby heeft, heeft ook zo'n babynestje. Nu is de trend overgewaaid naar Nederland en is dit de musthave voor tijdens de kraamtijd en de eerste maanden erna. Wil je je baby heerlijk laten rusten of laten spelen kun je hem/haar op dit babynestje leggen. Doordat het nestje niet veel weegt en klein is, is deze ook handig om mee te nemen en bijvoorbeeld elders op de vloer te leggen, in de box, in de wieg, in het ledikant of heerlijk tussen jullie in op bed.
Hierdoor ontwikkel je een mobiele slaap of rustplek voor jouw baby die er ook nog eens leuk uit ziet.
Je legt de baby zo in het babynestje dat de voetjes aan de kant zitten waar het koord zich bevindt.  D.v.m. het stelkoord kun je het nestje groter of kleiner maken.
Blijf er wel altijd bij om een oogje in het zeil te houden.

Wij hebben een aantal babynestje op voorraad maar maken de babynestjes ook naar jouw smaak en wens. 
Onze babynestjes worden gemaakt van twee verschillende soorten stoffen. hierdoor is deze omkeerbaar en kan daarom worden gevarieerd door de twee gebruikte stoffen. Dit zie je terug bij de productfoto's.
De babynestjes kun je d.m.v het aantrekken/losser maken van de strik kleiner of groter maken. Het liggedeelte is voorzien van een vast matrasje met de afmeting +- 38x72 cm. Door deze grote van het matrasje heb je hier tot 6 maanden profijt van. Dit is afhankelijk van uiteindelijk de beweeglijkheid van jouw kindje.

Heb je interesse in het laten maken van een handgemaakt babynestje? Neem dan contact op via deze link.

Laat je informeren over het veilig gebruiken van een babynestje door het lezen van de gebruiksvoorwaarden.

 

Babynestjes, Verzorging