Babynestjes

Ben je op zoek naar een product waarbij je je (pasgeboren) baby een heerlijk geborgen gevoel kan geven (net als toen hij/zij in de baarmoeder zat)?
Dan is een babynestje het ideale product. Het babynestje is een zacht kussen met opstaande randen wat ervoor zorgt dat het een warm en knus plekje wordt. Het doet een beetje denken aan een honden of kattenmand. Ook is door de opstaande randen je baby afgesloten van de ergste drukte en eventuele tocht.

In Scandinavië wordt het al enige tijd gebruikt. Bijna iedereen die daar een baby heeft heeft ook zo'n babynestje. Nu is de trend overgewaaid naar Nederland en is dit de musthave voor tijdens de kraamtijd en de eerste maanden erna. Wil je je baby heerlijk laten rusten of laten spelen kun je hem/haar op dit babynestje leggen. Doordat het nestje niet veel weegt en klein is deze ook handig om mee te nemen en bijvoorbeeld elders op de vloer te leggen, in de box, in de wieg, in het ledikant of heerlijk tussen jullie in op bed.
Hierdoor ontwikkel je een mobiele slaap of rustplek voor jouw baby die er ook nog eens leuk uit ziet.
Je legt de baby zo in het babynestje dat de voetjes aan de kant zit waar het koord zich bevindt. Blijf er wel altijd bij om een oogje in het zeil te houden. D.v.m. het stelkoord kun je het nestje groter of kleiner maken.

Door een leuk stofje met verschillende motiefjes kun je jouw babynestje zelf samenstellen.
Heeft u interesse in een handgemaakt babynestje? Mail ons dan; info@lookhandgemaakt.nl

Babynestjes, Verzorging