Vlaggetjeslijnen

Heb je binnenkort een verjaardag of andere feestelijke gelegenheid? En ben je nog op zoek naar een leuke vlaggetjeslijn?

Wij hebben een assortiment van vlaggetjeslijnen met diverse vrolijke prints. De slingers zijn er in verschillende lengtes en hebben per stuk een afwisselend aantal vlaggetjes. Hierop is de prijs per slinger bepaald.

Doordat de vlaggetjes van stof worden gemaakt zorgt dit voor een duurzame oplossing.
Je kent het vast wel, elke keer weer dat gestoei met de slingers die net niet passen zoals jij het wilt.
Wanneer wij de vlaggetjeslijn voor je maken kies jij hoe lang je hem wilt hebben en met hoeveel vlaggetjes. De stoffen vlaggetjes raken niet snel in de knoop en breken niet af als je hem ophangt. Dit zorgt voor jarenlang veel plezier.
De vlaggetjeslijn lijn is gemaakt van stof en worden mooi afgewerkt. De vlaggetjes hebben aan beide kanten dezelfde stof.
Doordat de vlag van stof is gemaakt kun je hem ook makkelijk buiten gebruiken (en daarna wassen wanneer het nodig is).

Wanneer jouw smaak of keus er niet tussen zit kunnen wij de vlaggetjes voor je gaan maken, dan kun je zelf kiezen welke vorm vlaggetjes je wilt (punt-, rechthoek- of vaandel).
Maar ook de stoffen en de kleur lijn kies je zelf.
Zodoende wordt de vlaggetjeslijn voor jou gemaakt en heb jij een unieke slinger. Ideaal te gebruiken als geboorteslinger, op een verjaardag en/of te als decoratie in de kinderkamer.

Neem ook eens een kijkje bij de vlaggetjeslijnen met naam. Hier zie je opdrachten welke wij hebben mogen maken. Of de mini-vlaggenlijnen voor aan het babybedje/boven de commode.

Vlaggetjeslijnen, Feest!